Nytårsmenu

I år kan du bestille nytårsmenuen fra Bredal Madhus
Vi har sammensat en menu af små lækre fiskeanretninger, nem opvarmning
af hovedretten og en smagsbombe til dessert

Menuen skal afhentes fredag d. 31 december
kl. 13:00 - 15:00


Forret:

(Portionsanrettet)

Fiskesymfonie med koldrøget lakseroulade, canape m/ ørredmousse, hvidløgsgratineret hummerhaler, varmrøget laks m/ hummercreme, friske grønlandske rejer m/ urtemayo, friskbagt flutes samt smør


Hovedret:

Helstegt premium oksemørbrad, krydret pommes duchesse, cremet svampesauce, honningmarineret rodfrugter, græsk salat m/ artiskok og oliven, små grønsagssouffler, frisk salat m/ vinaigrette


Dessert:

(Portionsanrettet)

Kagetallerken med chokolade brownie m/ vaniljecreme, jordbærtrifli m/ makroner og hvid chokolade, cheessecake m/ passionsfrugt, mini kransekage m/ chokolade jordbær


2 Retter: 275,-

3 Retter: 335,-



Der medfølger vejledning til opvarmning af hovedretten samt flutes. 

Du skal kun bruge en ovn, resten har vi klaret for jer


Skal bestilles seneste d. 22 december